Home > Cannot Find > Xmage Ports

Xmage Ports

Contents

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed I have a jboss (app server AS4.0.3SP1) messaging configuration (CR4) running on a Windows box and it runs perfectly as expected.Now recently we shifted our server to a RHEL machine and Thanks, Anuj 8921Views Tags: none (add) This content has been marked as final. The same projects with same JBoss config and so on works fine on my friends machine..

But looking at the jboss code it doesn't seem to be the case. I am specifically interested in this one:log.debug("port " + p + " already in use. Can you help? –gstackoverflow Oct 3 '14 at 20:03 You should stick to one question per question. Thanks, Anuj View the original post : http://www.jboss.com/index.html?module=bb&op=viewtopic&p=3972016#3972016 Reply to the post : http://www.jboss.com/index.html?module=bb&op=posting&mode=reply&p=3972016 _______________________________________________ jboss-user mailing list [email protected] https://lists.jboss.org/mailman/listinfo/jboss-user Previous message View by thread View by date Next message Reply http://stackoverflow.com/questions/14369220/deploying-java-ee-app-in-jboss-as-can-not-find-a-free-port-for-use

Xmage Ports

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed java.io.IOException: Can not find a free port for use. | at org.jboss.remoting.transport.PortUtil.findFreePort(PortUtil.java:114) | at org.jboss.jms.client.remoting.CallbackServerFactory.startCallbackServer(CallbackServerFactory.java:141) | at org.jboss.jms.client.remoting.CallbackServerFactory.getCallbackServer(CallbackServerFactory.java:87) | at org.jboss.jms.client.remoting.JMSRemotingConnection.(JMSRemotingConnection.java:84) | at org.jboss.jms.client.delegate.ClientConnectionFactoryDelegate.invoke(ClientConnectionFactoryDelegate.java:158) | at org.jboss.jms.client.delegate.ClientConnectionFactoryDelegate$createConnectionDelegate_N6840474864420126404.invokeNext(ClientConnectionFactoryDelegate$createConnectionDelegate_N6840474864420126404.java) | at org.jboss.jms.client.container.StateCreationAspect.handleCreateConnectionDelegate(StateCreationAspect.java:81) | Will try another."); Like Show 0 Likes(0) Actions 2. But I still have a feeling that it worked (even without network card) in some older eclipse (maybe 2.x).

If you have any questions, please contact customer service. permalinkembedsavegive gold[–]jo3mamba 0 points1 point2 points 1 year ago(1 child)I use EN idk why it still didnt work have you not figured this out yet i want to play on here! What is the most someone can lose the popular vote by but still win the electoral college? Xmage Mtg All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.πRendered by PID 707 on app-585 at 2016-11-10 02:58:14.408632+00:00 running e07bf06 country code: VE.

When I add a debug statement, I see that request.getResponseContentType() returns text/html. svchost.exe 232 TCP vitokr-pc epmap vitokr-pc 0 LISTENING svchost.exe 232 TCPV6 vitokr-pc epmap vitokr-pc 0 LISTENING System 4 UDP vitokr-pc netbios-ns * * 147 7.350 9 450 System 4 UDP vitokr-pc When testing with MSSQL I set the datasource to my MssqlExceptionSorter class. On the same machine Eclipse 2 (2.1 or 2.1.1 I think) debugger works fine.

Comment 2 Andrej 2003-09-09 11:24:52 EDT have you ever seen such silver disc - it's called compacd disc or cd. http://www.slightlymagic.net/forum/viewtopic.php?f=70&t=14233&p=169801 But please give feedback, if you were able to solve the problem. Did adding it to the path solve your first problem or not? –Ƭᴇcʜιᴇ007 Oct 3 '14 at 20:05 @Ƭᴇcʜιᴇ007 topic has updated –gstackoverflow Oct 3 '14 at 20:08 1 I do have a Win98 box to test on.

Xmage Cannot Find Free Port To Use

Red Hat Account Number: Red Hat Account Account Details Newsletter and Contact Preferences User Management Account Maintenance Customer Portal My Profile Notifications Help For your security, if you’re on a public https://www.reddit.com/r/XMage/comments/36511c/xmage_cannot_find_free_port_to_use/ How do I make an alien technology feel alien? Xmage Ports Also try disabling firewall. –Vadzim Jan 17 '13 at 15:54 Also take a look at community.jboss.org/thread/160779 and community.jboss.org/thread/160000 –Vadzim Jan 17 '13 at 15:57 | show 1 more comment Xmage Server Port Explore Labs Configuration Deployment Troubleshooting Security Additional Tools Red Hat Access plug-ins Red Hat Satellite Certificate Tool Red Hat Insights Increase visibility into IT operations to detect and resolve technical issues

First Last Prev Next This bug is not in your last search results. Open Source Communities Comments Helpful Follow "IOException: Can not find a free port for use" error when deploying from JBoss 5 admin console Solution Verified - Updated 2013-07-17T03:28:08+00:00 - English English Code blocks~~~ Code surrounded in tildes is easier to read ~~~ Links/URLs[Red Hat Customer Portal](https://access.redhat.com) Learn more Close It is currently 10 Nov 2016, 02:58 Text Size Login Collectible From what I've find with a bit of googling this seems to be a problem on my end, but I have no idea how to fix it. 3 commentsshareall 3 commentssorted Xmage Cannot Find A Free Port

What VM/version are you running Eclispe on? This tool uses JavaScript and much of it will not work correctly without it enabled. http://download2.eclipse.org/downloads/drops/I-I20030917-200309170800/index.php Comment 15 Darin Wright 2003-09-18 10:49:07 EDT I would suggest trying the network card. But looking at the jboss code it doesn't seem to be the case.

What is the most efficient & fastest way to speed up the installation of packages with thousands of items? So, I think this is a problem only on my PC but I don't think that it's some firewall issue because I've already tried to shut down all of them... If you have no network connection how did you download/install M3?

Board index The team • Delete all board cookies • Delete style cookies • All times are UTC Main Menu View unanswered posts View active topics View your posts User Menu

Comment 18 Darin Wright 2003-09-24 09:21:56 EDT I'm not sure you have to have a network card - but you have to have TCPIP installed and running for socket code to Below (maybe) helpful info SO: Windows 8 64bit 23:28:59,956 INFO [ServerImpl] Starting JBoss (Microcontainer)... 23:28:59,957 INFO [ServerImpl] Release ID: JBoss [The Oracle] 5.1.0.GA (build: SVNTag=JBoss_5_1_0_GA date=200905221634) 23:28:59,957 INFO [ServerImpl] Bootstrap URL: What happens when a wizard tries to cast a cone of cold through a wall of fire? Comment 17 Andrej 2003-09-24 09:16:47 EDT with network card and properly installed tcpip the eclipse debugger works both eclipse3m3 and eclipse 2.1.1 works fine.

Home | New | Browse | Search | [?] | Reports | Requests | Help | Log In [x] | Forgot Password Login: [x] | Terms of Use | Copyright Agent Product Security Center Security Updates Security Advisories Red Hat CVE Database Security Labs Keep your systems secure with Red Hat's specialized responses for high-priority security vulnerabilities. What is the most efficient & fastest way to speed up the installation of packages with thousands of items? GBiz is too! Latest News Stories: Docker 1.0Heartbleed Redux: Another Gaping Wound in Web Encryption UncoveredThe Next Circle of Hell: Unpatchable SystemsGit 2.0.0 ReleasedThe Linux Foundation Announces Core Infrastructure

asked 2 years ago viewed 1115 times active 7 months ago Related 0How do I create a postgresql user and database from a fresh install?6How can I create a database in View the original post : http://www.jboss.com/index.html?module=bb&op=viewtopic&p=3972021#3972021 Reply to the post : http://www.jboss.com/index.html?module=bb&op=posting&mode=reply&p=3972021

vvv Home | News | Sitemap | FAQ | advertise | OSDir is an Inevitable website.